Söndag 1 oktober 2023 kl 12.00

Hässelbyloppets Intervallträning den 10 maj

2023-05-11 | Bengt Jansson

Hässelbyloppet arrangerade intervallträning på Grimstasportfält.  Träningen leddes av landslagslöparen Elmar Engholm tillsammans med HSK Runners.

Närmare 30 Hässelbyloppslöpare hängde på Intervallträningen. Vi samlades på Hässelby IP och började passet med uppvärmning joggning ca  2km till Grimsta Sportfält.  Passet började med löpskolning och stegringslopp ledda av Elmar och HSK Runners ledaren Rune Stjernström. När stegringsloppen var klara var det dags för 1000 meters varvet. Här anpassades intervallerna efter varje enskild individ.  Man genomförde mellan 3-6 intervaller med 90 sekunders vila mellan varje intervall. Därefter var nerjoggning tillbaka till Hässelby IP där man fick dryck och en bar samt en goodiebag från loppets sponsorer Brooks och Runner's Store. Alla som var där var nöjda och lite överraskade att man fick en goodiebag. 

I höst arrangerar Hässelbyloppet en provlöpning av banan i olika fartgrupper ledda av HSK Runners. Det blir i början av september, Vi kommer via nyhetsbrev berätta när det blir.


Anmäl dig nu

ANMÄL DIG NU

 

Huvudsponsorer

       Brooks run happy  

 

     

 

 

 

Följ oss

 

Hässelbyloppet arrangeras av Hässelby SK Friidrott
Ytterligare information om Hässelbyloppet:

E-post: kansliet@hskfriidrott.se
Telefon: 08-739 97 06
Hässelbyloppet arrangeras av Hässelby SK Friidrott. Ansvarig utgivare: Jenny Rudin
Webbplatsen är producerad av Triciclo AB